OM CORONA CONTROL

Marknadens starkaste sortiment av ventiler för processindustrin

Corona Control har sedan 1987 erbjudit helhetslösningar inom processindustrin – från processkunskap, dimensionering och materialval till implementering, reservdelar och kontinuerlig support.

I en bransch där kompetens och förtroende är a och o jobbar vi hårt för att ge våra kunder något extra. För det är till oss vi vill att du ska komma när du söker en lite bättre reglerventillösning, när du letar efter en effektivare metod för att minimera kostsamma produktionsstopp, när du önskar en flexibel samarbetspartner. Eller om du kanske bara vill prata med någon som är genuint intresserad av din vardag i processindustrin.

CORONA CONTROLS FÖRETAGSPRESENTATION

Ventiler, instrument, reglerventiler av högsta kvalitet

Corona Control är en leverantör av allt från instrumentering till ventiler, där vår expertis är speciellt inriktad på reglerventiler. Denna ventil kompenserar belastningsstörningar och bevarar den reglerade processvariabeln så nära det önskade börvärdet som möjligt. Vi hittar den processlösning som säkerställer den främsta funktionen samt driftsäkrar systemen. Under respektive produktkategori kan du hitta vårt breda sortiment av ventiler, instrument, processregulatorer och ångkylare. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra produkter – vi finns här för dig.

Utbildning om reglerventiler för företag

Utöver ett brett produktsortiment av ventiler och instrument etc, så erbjuder vi även skräddarsydda utbildningar för företag. Här lär du dig om dimensionering och val av reglerventiler samt vilken roll reglerventilen har i en reglerkrets etcetera. Vi skräddarsyr utbildningen efter de behov ditt företag har och vänder oss exempelvis till instrumentingenjörer, underhållsingenjörer och processoperatörer, som önskar få en bredare kunskap om reglerventiler. Här kan du läsa mer om vår utbildning.

maskiner