"När kunden ber oss att hitta en helhetslösning inom processindustrin, då är det extra roligt att gå till jobbet."

Marknadens starkaste sortiment av ventiler för processindustrin

Corona Control har sedan 1987 erbjudit helhetslösningar inom processindustrin – från processkunskap, dimensionering och materialval till implementering, reservdelar och kontinuerlig support.

I en bransch där kompetens och förtroende är a och o jobbar vi hårt för att ge våra kunder något extra. För det är till oss vi vill att du ska komma när du söker en lite bättre reglerventillösning, när du letar efter en effektivare metod för att minimera kostsamma produktionsstopp, när du önskar en flexibel samarbetspartner. Eller om du kanske bara vill prata med någon som är genuint intresserad av din vardag i processindustrin.

CORONA CONTROLS FÖRETAGSPRESENTATION

Ventiler, instrument, reglerventiler av högsta kvalitet

Corona Control är en leverantör av allt från instrumentering till ventiler, där vår expertis är speciellt inriktad på reglerventiler. Denna ventil kompenserar belastningsstörningar och bevarar den reglerade processvariabeln så nära det önskade börvärdet som möjligt. Vi hittar den processlösning som säkerställer den främsta funktionen samt driftsäkrar systemen. Under respektive produktkategori kan du hitta vårt breda sortiment av ventiler, instrument, processregulatorer och ångkylare. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra produkter – vi finns här för dig.

Utbildning om reglerventiler för företag

Utöver ett brett produktsortiment av ventiler och instrument etc, så erbjuder vi även skräddarsydda utbildningar för företag. Här lär du dig om dimensionering och val av reglerventiler samt vilken roll reglerventilen har i en reglerkrets etcetera. Vi skräddarsyr utbildningen efter de behov ditt företag har och vänder oss exempelvis till instrumentingenjörer, underhållsingenjörer och processoperatörer, som önskar få en bredare kunskap om reglerventiler. Här kan du läsa mer om vår utbildning.

maskiner

Corona Controls miljöpolicy

Corona Control AB är med i utvecklingen mot ett hållbart samhälle. För att uppnå detta förbättrar vi ständigt vår verksamhet och prioriterar alltid miljöaspekterna i vårt arbete.

  • Vi har en helhetssyn på resurssidan och verkar för lösningar som minimerar inverkan på miljön.
  • Vi följer tillämplig miljölagstiftning och tillämpliga föreskrifter, och förbättringar sker i takt med vad som är tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004.
  • Vi utbildar oss fortlöpande och försöker motivera samtliga anställda att utföra sina uppgifter på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt.
  • Vi värderar i hela verksamheten miljöåtgärder i ett långsiktigt perspektiv.
  • Vi anpassar vår policy mot företagets utveckling och förnyade miljömål.

Ladda ned ISO14001-certifikat: Corona Control AB 14001

Kvalitetspolicy

Corona Control är en pålitlig och förtroendeingivande samarbetspartner. Vi uppfyller avtalade överenskommelser och kunden står alltid i fokus. Vår verksamhet eftersträvar alltid nöjda kunder genom att göra rätt saker på rätt sätt, ordning och reda samt leverera i rätt tid. Verksamheten har alltid bra beredskap för god support och service. Alla medarbetare känner till, förstår och tar ansvar för att företagets kvalitetspolicy uppnås och vidareutvecklas.

Vi strävar efter långsiktiga relationer. Det är genom dessa relationer vi går framåt och kan fortsätta den positiva utvecklingen. Det finns några enkla regler som vi på Corona Control alltid försöker följa:

  • Erbjuder alltid lösningar på problem som uppstår inom arbetsområdet
  • Alla överenskommelser ska hållas
  • Är enkla och effektiva att samarbeta med
  • Är certifierade enligt ISO 9001

Ladda ned ISO9001-certifikat: Corona Control AB 9001

 

CORONA_151117-0391

Vår personuppgiftspolicy finns att ladda ned via följande länk.

policy-for-behandling-av-personuppgifter-180524

Socialt ansvar

Vi tycker att framtiden är väldigt viktig! Att våra barn och ungdomar är den mest betydelsefulla delen i vår framtid är en självklarhet för oss.  Vi stödjer Bris och Barncancerfonden för att underlätta för våra barn och ungdomar i en svår tid. För att kunna bidra till en meningsfylld fritid och social gemenskap stödjer vi också ungdomsidrottsföreningar såsom fotboll, handboll mm.